„Емострой” – строителство и продажба на апартаменти – Севлиево

Когато избираме да строим апартаменти, Севлиево е най-доброто място, за което се сещаме.

Защо да имате апартаменти в Севлиево?

Севлиево е град с около 25 000 души население – достатъчно голям, за да предлага нови и интересни преживявания, и достатъчно малък, за да е уютен. Докато живеете в нашите апартаменти, Севлиево ще ви предложи чудни гледки през прозореца и в околностите – цветна пролет, топло лято, топла есен и снежна зима.

В същото време инфраструктурата на града е много добра и предлага всички удобства за живеене в апартаменти (Севлиево). Има множество търговски обекти за всичко, от което имате нужда, много места за забавления, заведения, музеи, туристически забележителности, детски градини и училища, спортни клубове, детски школи, добра инфраструктура. Това прави всички апартаменти в Севлиево подходящи както за младежи, така и за семейства с деца, и за възрастни хора.

Апартаменти в Севлиево – град, в който има какво да работите

Апартаменти Севлиево 1

Апартаменти в Севлиево – разгледайте нашите предложения

Не се колебайте да купувате апартаменти, Севлиево е градът с най-ниската безработица в България. В града са ситуирани производствени мощности на известни фирми като „Идеал стандарт – Видима” за санитария, „Хамбергер Индустри” за капаци и ламинат, АВВ „Авангард” за машиностроене, както и много други производители – на трикотаж, мебели, строителни материали, млечни изделия.

Ето защо нашите апартаменти в Севлиево ви предлагат място, където да намерите бързо работа, да имате добър стандарт на живот и да се грижите спокойно и за себе си, и за семейството си.

„Емострой” – строител на апартаменти в Севлиево

„Емострой” ЕООД е строително-инвестиционна компания, която строи и продава нови апартаменти в Севлиево. Строим жилищни сгради в най-добрите квартали на града, за да осигурим на своите клиенти качествени жилища на оптимални цени, спокоен живот и щастливи дни. Опитът ни в последните години ни позволява да сме убедени, че предлагаме най-добрите апартаменти в Севлиево. Полагаме специални грижи за качеството и надеждността на жилищата, за да сме сигурни, че ви осигуряваме истинско спокойствие. Само така ще имате възможността да живеете щастливо във всеки един от нашите апартаменти в Севлиево.

Нашите сгради с апартаменти в Севлиево са дело на добри архитекти. Те са с модерна визия и функционално разпределение, за да бъдат не само красив и приятен дом, а и място, където ежедневието ви да тече необезпокоявано от излишни грижи. Ние гарантираме и прецизно строителство и довършителни дейности във всички наши апартаменти в Севлиево.

За всички собственици на апартаменти Севлиево осигурява добър живот

Апартаменти Севлиево 2

Апартаменти в Севлиево – топ оферти

Когато избираме къде да строим апартаменти, Севлиево има какво да ни предложи. Подбираме парцели в добри за живеене квартали, които са с изградена инфраструктура и всички удобства за ежедневието – магазини за хранителни и промишлени стоки, заведения, козметични и фризьорски услуги, места за спорт, детски градини, училища, площадки. Така сме сигурни, че за всеки един от нашите апартаменти в Севлиево може да осигури спокойното и удобно ежедневие, от което всички днес имаме нужда.

Функционални апартаменти в Севлиево

Още в периода на проектиране на апартаменти (Севлиево) ние се грижим за комфорта на нашите клиенти. Жилищата, които строим, са наистина функционални. По-голямата част от тях са тристайни и разполагат с дневна, която обединява кухня, трапезария и кът за отдих, детска спалня, родителска спалня, отделна баня и тоалетна, балкон. Някои от нашите апартаменти (Севлиево) имат и перално помещение и/или килер за още по-голямо удобство на собствениците. За да отговорим на всички нужди от апартаменти в Севлиево, строим и двустайни жилища с една спалня. Освен това предлагаме възможност за закупуване и на гаражи, подземни паркоместа и/или мазета.

В същото време нашите апартаменти (Севлиево) са с оптимална квадратура, която позволява да имате всички удобства на съвсем приемлива цена. Тристайните жилища имат площ между 70 и 100 кв. м, като в тях влизат всички споменати екстри, за да можете спокойно да създадете семейство и да отглеждате децата си. Двустайните апартаменти (Севлиево) са с площ между 50 и 70 кв. м – достатъчни за ежедневните нужди на един или двама обитатели.

Технически характеристики на апартаменти (Севлиево), построени от „Емострой”

Всички сгради, които строим, отговарят на техническите изисквания за качествено и модерно строителство. Ето какво получавате от нашите апартаменти в Севлиево:

 • Височина на етажа: 2,60 м
 • Машинно измазани стени
 • Подове с циментова замазка
 • Зидария от многокамерни керамични тухли
 • 10 см топлоизолационен слой на сградата
 • Хоризонтално положен стиропор за топло- и шумоизолация между етажите с апартаменти (Севлиево)
 • 5-камерна немска PVC дограма с нискоемисионно стъкло
 • Рампа към сутерена
 • Електрическа инсталация по БДС – трипроводна, с табло, ключове и контакти
 • Топлоизолирана ВиК инсталация с разводка на тапа
 • Разводка за климатична инсталация
 • Метални входни врати
 • Окабеляване за интернет и кабелна телевизия на всички апартаменти (Севлиево)
 • Като допълнителни екстри в някои от нашите сгради с апартаменти (Севлиево) предлагаме:
 • Отоплителна инсталация на газ, с разводка от полиетилен, без радиатори
 • Изградена система за видеонаблюдение към всички подходи към сградата с апартаменти (Севлиево)
 • Вътрешни врати – по желание на клиента (с доплащане)
 • Електрически асансьор (при по-високите сгради с апартаменти в Севлиево)
Апартаменти Севлиево 3

Апартаменти в Севлиево – най-добрите предложения

Сградите с апартаменти в Севлиево, които предлагаме за продажба, разполагат с всички необходими протоколи за проверки, договори с експлоатационни дружества, актове и разрешителни за ползване. За нашите клиенти оставяме една-единствена грижа: как да обзаведат новите си апартаменти (Севлиево) по свой вкус.

Апартаменти в Севлиево „на зелено”

Продажбата на жилища „на зелено” означава, че ги купувате още в процеса на строежа им, преди да са завършени. За нашите апартаменти в Севлиево ние предлагаме подобна възможност на всичките си клиенти. Тя ви дава предимства, от които няма как да се възползвате след построяването на сградата.

Най-хубавите апартаменти (Севлиево) обикновено биват закупувани още в началото на строителството на сградата. По това време изборът все още е голям и много от нашите клиенти се възползват от това. С течение на времето броят на свободните апартаменти (Севлиево) намалява прогресивно и накрая може да останат само жилища, които не отговарят точно на вашите нужди и виждания. Няма място за тревоги – лесно е да разберете кои апартаменти в Севлиево са най-подходящи за вас, още преди да ги видите, тъй като разполагаме с всички архитектурни планове, по които лесно ще се ориентирате.

Освен всичко останало, цената на всички апартаменти (Севлиево) в нашите сгради е значително по-ниска, ако решите да ги закупите „на зелено”. И тъй като получавате повече за парите си, вашата инвестиция става още по-рентабилна.

Защо да имате апартаменти в Севлиево?
Апартаменти в Севлиево – град, в който има какво да работите
„Емострой” – строител на апартаменти в Севлиево
За всички собственици на апартаменти Севлиево осигурява добър живот
Функционални апартаменти в Севлиево
Технически характеристики на апартаменти (Севлиево), построени от „Емострой”
Апартаменти в Севлиево „на зелено”