Важно

Емострой ЕООД е на етап завършване на покривната конструкция на новата си сграда.
Възползвайте се от отстъпката до края на месец септември
Нова цена за кв.м. 450 EUR
В снимките може да се информирате относно разпределията на сграда
„Рай 3“
➡️Без комисионна, директно от инвеститора
➡️Качество и модерна архитектура
➡️Внимание към детайлите
гр. Севлиево
ж.к. Митко Палаузов
Тел.за информация: 0887711692

Ново строителство – Севлиево

Когато става дума за покупка на апартамент ново строителство, Севлиево може би не е първият град, който изниква в ума ви. А би трябвало.

Търсите ново строителство? Севлиево има какво да предложи

Севлиево е уютен, неголям град в центъра на България – кокетен, спокоен, красив и пълен с възможности. Населението не е прекалено голямо, за да има натоварващо движение из града, но и не е прекалено малко, за да познавате всекиго. В същото време в Севлиево има всичко, което е необходимо на един съвременен човек – магазини за хранителни и промишлени стоки, заведения за хранене и забавления, места за спорт и изкуство, детски градини и училища, паркове и туристически забележителности, възможност за бърз достъп до всяка точка на страната. И, разбира се, прекрасни жилища ново строителство, които ви позволяват да живеете на това страхотно място.

Не се чудете дали да си купите апартамент ново строителство, Севлиево ще ви предложи не само забавления, но и сигурност, и добър стандарт на живот. Тук безработицата е най-ниската за България, а местата, на които можете да работите, са много. Функционират фабрики за производство на санитария, машини, мебели, ламинат, облекла, млечни изделия, строителни материали. Градът дава възможност и за развиване на търговия, както и всички удобства за дистанционна работа. Така че сигурността и качеството, които осигурява едно жилище ново строителство, никак не са за пренебрегване.

„Емострой” – безупречно ново строителство – Севлиево

Ново строителство Севлиево 1

Ново строителство Севлиево – на зелено

В „Емострой” ЕООД се занимаваме от години с ново строителство, Севлиево е мястото, където влагаме инвестициите си. Ние строим и продаваме апартаменти в едни от най-хубавите квартали в града. Подбираме места, в които има добра инфраструктура и много удобства, за да осигурим на нашите клиенти не просто прекрасни жилища ново строителство (Севлиево), а и удобна среда, в която да прекарват ежедневието си с възможно най-малко натоварване и грижи. Около нашите сгради ново строителство обикновено ще намерите магазини, заведения, зелени площи, детски градини и училища – всичко необходимо за цялото семейство.

Нашето ново строителство (Севлиево) се отличава с безупречно качество и грижа към детайлите. Полагаме усилия всеки сантиметър от нашето ново строителство да отговаря на съвременните изисквания и на вашите представи за истински дом.

„Емострой” – модерни апартаменти ново строителство – Севлиево

Нашите архитекти създават сгради с модерна визия, в които е приятно да се прибирате. Апартаментите ново строителство отговарят на всички нужди на съвременния живот. Не са прекалено големи, за да влизат в рамките на един разумен бюджет. В същото време побират в себе си всички удобства – отворена дневна с кухня и трапезария, една или две спални, отделна баня и тоалетна, балкон, а при по-големите апартаменти сме отделили и място за килер и/или перално помещение, които да улеснят още повече ежедневието на обитателите.

В някои сгради ново строителство (Севлиево) предлагаме възможност за закупуване и на гаражи, паркоместа и/или избени помещения.

Покупка на жилище ново строителство (Севлиево) – предимства

Няма спор, че покупката на жилище ново строителство носи редица предимства.

 • Сградите ново строителство (Севлиево) се подлагат на строг контрол по отношение на стабилност, устойчивост, качество на стоежа.
 • Жилищата ново строителство (Севлиево) имат висока енергийна ефективност, което означава ниски разходи за отопление и охлаждане, при това без да се налага вие сами да се грижите за топлоизолацията, дограмата, вратите и т.н.
 • В апартаментите ново строителство (Севлиево) има нови водопроводни, електрически и газопроводни инсталации, съобразени със съвременните изисквания. Това означава, че са много удобни за употреба, лесни са за поддръжка и имат дълъг живот.
 • Сградите ново строителство (Севлиево) имат по-съвременна, привлекателна визия, както и функционалност, съобразена с днешния вкус и начин на живот.
 • Асансьорите в сградите ново строителство (Севлиево) са нови, в гаранционен срок.
 • Жилищата ново строителство (Севлиево) нямат нужда от поддръжка и ремонти още дълги години напред, тъй като не са амортизирани.
 • Жилищата ново строителство (Севлиево) ви дават възможност да ги обзаведете така, както винаги сте мечтали, без да губите време и средства в ремонтиране на остарели стени, подове и инсталации.
 • Апартаментите ново строителство (Севлиево) имат архитектурни планове и разпределение, отговарящи на съвременния начин на живот. Те са съобразени с днешния ритъм на живот, предлагат всички удобства за посрещане на ежедневните нужди от почивка, активност и уют на собствениците.

Характеристики на жилищата ново строителство (Севлиево)

Ново строителство Севлиево 2

Ново строителство Севлиево – покупка на жилище

Всички жилища ново строителство, които предлагаме, отговарят на съвременни стандарти. Сградите притежават пълен набор документи за преминати проверки и разрешения за ползване. С всяка сграда ново строителство (Севлиево) от „Емострой” получавате:

 • Височина на жилището: 2,60 м
 • Машинна стенна замазка
 • Циментов под
 • Ново строителство с многокамерни керамични тухли
 • Топлоизолация – 10 см, външна
 • Топлоизолация между етажите – стиропор
 • Немска дограма, 5-камерна, с К стъкло
 • Ново строителство с рампа до входа
 • Стандартна електроинсталация с ключове, контакти, табло, трипроводна
 • Водопроводна инсталация на тапи, топлоизолирана
 • Разводка за поставяне на климатици
 • Метални врати на входа
 • Вградено окабеляване за кабелна телевизия и интернет

Допълнително към някои наши апартаменти ново строителство (Севлиево) можете да получите:

 • Газова отоплителна инсталация
 • Система за видеонаблюдение на сградата
 • Интериорни врати (след доплащане)

Ново строителство – Севлиево, „на зелено”

Ново строителство Севлиево 3

Ново строителство Севлиево – модерни апартаменти

В „Емострой” имате възможност да закупите жилище ново строителство (Севлиево) „на зелено”. Това означава да стане ваше, преди още да е достроено до край. Защо да го правите?

Докато са в процес на строеж, предлагаме нашите апартаменти ново строителство (Севлиево), на по-ниски цени от тези на завършените. Това е едно от основните предимства на предварителната покупка на ново строителство, което ви позволява да направите по-добра инвестиция и да получите повече за парите си.

Друго предимство е, че имате по-голям избор от апартаменти ново строителство (Севлиево). Тъй като започваме да продаваме апартаментите още по време на строежа, първите клиентите имат възможността да изберат онези с най-хубав изглед, най-големи балкони, на по-удобни етажи. С течение на времето става все по-трудно да намерите свободно жилище ново строителство (Севлиево), което да отговаря на желанията и на бюджета ви.

Като доказан във времето инвеститор, „Емострой” гарантира, че покупката на апартаменти ново строителство „на зелено” от нас не носи никакви рискове за вас. Нашите сгради ново строителство (Севлиево) са толкова красиви и функционални, колкото в архитектурните планове, и толкова качествени, колкото би трябвало да бъдат.

Не се колебайте да ни потърсите още сега, за да проверите всички наши  свободни апартаменти ново строителство. Севлиево е прекрасен град, който ви очаква, а цените на ново строителство (Севлиево) наистина ще ви харесат.

Търсите ново строителство? Севлиево има какво да предложи
„Емострой” – безупречно ново строителство – Севлиево
„Емострой” – модерни апартаменти ново строителство – Севлиево
Покупка на жилище ново строителство (Севлиево) – предимства
Характеристики на жилищата ново строителство (Севлиево)
Ново строителство – Севлиево, „на зелено”