„Емострой” – вашият тристаен апартамент – Севлиево

Покупката на тристаен апартамент е една от най-добрите инвестиции в недвижими имоти, които можете да направите. Без значение дали ще живеете в него, или ще го отдавате под наем, един тристаен апартамент винаги ще бъде търсен и полезен.

Тристаен апартамент – Севлиево е правилното място

Нито твърде голям, за да е шумен, нито прекалено малък, за да е скучен. Разположен в центъра на България, на удобно място за пътуване до всички точки на страната. Това е Севлиево – градът, в който би ви харесало да живеете.

Тристаен апартамент 1

Тристаен апартамент Севлиево – ние предлагаме уют

Ако живеете в местен тристаен апартамент, Севлиево ще ви предложи много повече от уют зад вратата ви. Градът е жив и удобен, има добра инфраструктура и всичко необходимо за съвременния начин на живот. Животът ви в тристаен апартамент ще бъде допълнен от всички удобства – магазини, супермаркети, заведения, културни събития, туристически забележителности в околността, детски градини и училища. Но това не е всичко.

Ще можете спокойно да си позволите да закупите тристаен апартамент, Севлиево е град, пълен с възможности. Тук работят много фабрики – за санитария, за мебели и машини, за облекла, за млечни продукти, строителни материали и други. Ето защо в Севлиево има много малка безработица, а стандартът на живот като цяло е добър.

Подобна сигурност ще ви позволи без колебания да изберете своя нов тристаен апартамент, в който да живеете спокойно на тихо, уютно и красиво място.

Емострой” – строителят на вашия тристаен апартамент – Севлиево

„Емострой” ЕООД е строителен инвеститор, който издига сгради в Севлиево от години. Поради голямото търсене, тристаен апартамент е основният тип жилища в нашите блокове. Ако търсите тристаен апартамент (Севлиево), проверете първо при нас.

 • Вашият тристаен апартамент (Севлиево) ще се намира в модерна сграда с атрактивна визия и всички модерни удобства.
 • Вашият тристаен апартамент (Севлиево) ще бъде построен в хубав квартал, който предлага всички удобства за вас и семейството или наемателите ви –магазини, детски площадки, градини и училища, заведения, зелени площи, ателиета за услуги и др.
 • Вашият тристаен апартамент (Севлиево) ще бъде замислен от архитектите така, че да е истински функционален, без да е огромен, за да получите добро съотношение между цена, квадратура и удобство.
 • Вашият тристаен апартамент (Севлиево) ще бъде построен с безупречното качество, на което винаги държим, защото знаем колко емоция може да донесе едно ново жилище и искаме тя да е хубава.

Вашият тристаен апартамент (Севлиево) има всичко необходимо

Тристаен апартамент 2

Тристаен апартамент Севлиево – правилното място

Всеки тристаен апартамент (Севлиево), който строим в „Емострой”, е изключително функционален. Той разполага с дневна с отворен план, която съчетава кухня, трапезария и кът за отдих. Така цялото семейство може да прекарва дните си заедно и да се чувства добре. Както всички останали, и нашият тристаен апартамент (Севлиево) разполага с две отделни спални, които осигуряват спокойна почивка и лично пространство на всеки един член на семейството. Основната спалня в един тристаен апартамент (Севлиево) дава място за уединение на родителите, а детската стая – свобода за детските игри.

Стараем се да проектираме сградите си така, че всеки тристаен апартамент (Севлиево) да разполага с отделна баня и тоалетна, за по-голямо удобство на обитателите. В по-големите жилища успяваме да разположим и перално помещение и/или килер.

За допълнително удобство, в повечето от нашите сгради освен тристаен апартамент (Севлиево) можете да закупите и мазе, гараж или паркомясто. Те определено ще направят ежедневието ви една идея по-спокойно и приятно.

Защо да изберете тристаен апартамент (Севлиево)

Един тристаен апартамент има редица предимства пред по-малките апартаменти, особено когато се намира в Севлиево.

 • Един тристаен апартамент (Севлиево) може да се закупи на добра цена, за разлика от подобни жилища в големите градове. При това той предлага същите удобства за живеене, заедно с допълнителни екстри като повече тишина, лесен достъп до планината, близост до няколко по-големи града, централно местоположение в страната.
 • Един тристаен апартамент (Севлиево) предлага всички удобства за създаване на семейство и отглеждане на деца. Тъй като разполага с две спални, един тристаен апартамент може да осигури нужното лично пространство за сън и почивка на всеки член от семейството. Комбинираната дневна с кухня пък осигурява спокойствие на майките с малки деца, тъй като могат лесно да ги държат под око през деня.
 • Един тристаен апартамент (Севлиево) е добра инвестиция и ако смятате да го отдавате под наем. Градът е достатъчно голям и жив, за да намерите лесно квартиранти, а тристаен апартамент (Севлиево) може да привлече семейства с деца, които обикновено са надеждни и коректни наематели.

Тристаен апартамент – Севлиево – качествено строителство

Тристаен апартамент 3

Тристаен апартамент Севлиево – качествено строителство

Всеки тристаен апартамент (Севлиево), построен от „Емострой”, отговаря на изискванията за качествено строителство и притежава всички необходими документи за безопасна експлоатация. Ето какво получавате при покупката на тристаен апартамент от нас:

 • Височина на апартамента: 2,60 м
 • Машинно положена замазка на стените
 • Подове с циментова замазка
 • Строителство, изпълнено с многокамерни керамични тухли
 • Тристаен апартамент с 10 см външна топлоизолация
 • Топло- и шумоизолация от стиропор между етажите
 • Тристаен апартамент с немска дограма, 5-камерен профил, нискоемисионно стъкло
 • Удобна рампа пред вратата на входа
 • Електроинсталация с ключове, контакти, табло, трипроводна, по всички стандарти на БДС
 • Водопроводна инсталация до тапа, с топлоизолация
 • Разводка за инсталиране на климатици
 • Тристаен апартамент с метална входна врата
 • Положено окабеляване за интернет и кабелна телевизия

В някои сгради към вашия тристаен апартамент (Севлиево) можем да предложим и:

 • Изградена отоплителна газова инсталация
 • Инсталирана система за видеонаблюдение на цялата сграда
 • Интериорни врати
 • Гараж или паркомясто
 • Избено помещение

Покупка на тристаен апартамент (Севлиево) „на зелено”

Покупката на тристаен апартамент (Севлиево) „на зелено” е изгодно предложение, от което можете да се възползвате в „Емострой” ЕООД. Това ще ви осигури следните предимства:

 • По-ниска цена на тристаен апартамент (Севлиево). Когато продаваме „на зелено”, ние оферираме жилищата на по-ниска цена. В процеса на строителство цената им се повишава.
 • По-голям избор, който ще ви помогне да изберете правилния за вас тристаен апартамент (Севлиево), който отговаря на желанията, нуждите и бюджета ви. След приключването на строителството най-хубавите жилища обикновено вече са продадени, така че тогава алтернативите ви ще бъдат далеч по-малко.

Нямате много време за чудене, потърсете ни още сега, за да ви покажем всеки тристаен апартамент (Севлиево), с който разполагаме към настоящия момент. Сигурни сме, че ще имаме подходящ и за вас.

Тристаен апартамент – Севлиево е правилното място
„Емострой” – строителят на вашия тристаен апартамент – Севлиево
Вашият тристаен апартамент (Севлиево) има всичко необходимо
Защо да изберете тристаен апартамент (Севлиево)
Тристаен апартамент – Севлиево – качествено строителство
Покупка на тристаен апартамент (Севлиево) „на зелено”