Недвижими имоти в Севлиево – качество от „Емострой”

Севлиево е прекрасен, неголям град в Централна България и ако търсите място, на което да живеете спокойно и да имате всички удобства, то е време да обмислите закупуването на недвижими имоти в Севлиево.

Недвижими имоти в Севлиево – страхотна инвестиция

Със своите около 25 000 души население и 41 кв. км площ Севлиево е перфектният град за създаване на семейство далече от шума на големите градове. Да притежавате недвижими имоти в Севлиево означава да имате дом на тихо и спокойно място, което в същото време предлага всички удобства на съвременния живот – магазини за хранителни и промишлени стоки, ресторанти и барове, забележителности и културни събития, училища и детски градини, клубове за спорт и изкуства и т.н.

За притежателите на недвижими имоти Севлиево предлага и добър стандарт на живот – това е градът с най-ниска безработица в България. Освен добре развита търговия, тук има и големи промишлени производства – на санитария, ламинат, машиностроене, трикотаж, мебели, млечни изделия и др. Покупката на недвижими имоти в Севлиево е добра инвестиция и за фрийлансъри, които работят дистанционно и имат нужда от спокоен живот, прекрасни туристически дестинации наблизо и възможност за лесно и бързо пътуване до всяка точка на страната.

„Емострой” – инвеститор в недвижими имоти в Севлиево

Недвижими имоти в Севлиево 1

Недвижими имоти Севлиево – страхотна инвестиция

„Емострой” ЕООД е строително-инвестиционна компания, която от години се занимава със строителство и продажба на недвижими имоти в Севлиево. За нашата фирма за недвижими имоти Севлиево е най-доброто място за живеене и инвестиране в жилище. Затова се стремим да предлагаме и най-добре построените недвижими имоти на пазара.

Нашите недвижими имоти (Севлиево) се отличават с перфектно качество. Сградите са модерни и функционални, за да ви осигурят всички удобства за живеене. Жилищата имат перфектно разпределение, без значение дали са двустайни или тристайни. Всички недвижими имоти, които предлагаме, разполагат с дневна с кухня, една или две спални, балкон. В повечето случаи банята и тоалетната са в отделни помещения, а когато имаме възможност, в апартаментите отделяме и място за перално помещение или килер. Нашите недвижими имоти (Севлиево) често се предлагат с възможност за допълнително закупуване на гараж, подземно паркомясто или мазе.

Когато строим недвижими имоти, ние осъзнаваме важността на инвестицията, която ще направите – както във финансов, така и в емоционален аспект. Затова полагаме всичките си усилия да ви осигурим качествено строителство и довършителни работи. Така сме сигурни, че в следващите години с нашите недвижими имоти Севлиево ще се превърне в любимото ви място за живеене и отдих.

Недвижими имоти – Севлиево има какво да предложи

Ако купувате недвижими имоти (Севлиево) от „Емострой”, можете да сте сигурни в едно: купувате прекрасен апартамент на приказно място. Ние подбираме внимателно кварталите, в които строим недвижими имоти, за да сме сигурни, че ви предлагаме само най-доброто от града. В близост до вашето жилище ще има магазини, ресторанти, клубове, ателиета за услуги, места за спорт, училища и детски градини. Нашата цел е да направим така, че покупката на недвижими имоти в Севлиево от нас да ви осигури спокойно ежедневие.

Без значение дали ще използвате своите недвижими имоти в Севлиево за живеене или отдаване под наем, те със сигурност са прекрасна инвестиция в бъдещето – вашето и на децата ви.

Качествени недвижими имоти в Севлиево

Всички недвижими имоти (Севлиево), които предлагаме, се отличават с качествено строителство и довършителни работи. Отговарят на всички изисквания и притежават всички необходими документи за проверки и разрешителни за експлоатация.

Недвижими имоти в Севлиево 2

Недвижими имоти Севлиево – има какво да предложим

Нашите недвижими имоти в Севлиево имат следните технически характеристики:

 • Стандартна височина: 2,60 м
 • Стени с машинна мазилка
 • Циментова замазка на пода
 • Строителство на недвижими имоти с многокамерни керамични тухли
 • Външна топлоизолация 10 см
 • Топло- и шумоизолаия между етажите
 • Недвижими имоти с 5-камерна немска PVC дограма с нискоемисионно стъкло
 • Рампа към входа
 • Електрическа инсталация с табло, ключове и контакти, изпълнена по изискванията на БДС, трипроводна
 • ВиК инсталация с топлоизолация
 • Разводка за климатици
 • Входни врати от метал
 • Специално окабеляване за кабелна телевизия и интернет на всички недвижими имоти (Севлиево)

Някои от нашите недвижими имоти (Севлиево) могат да ви предложат и допълнителни удобства като:

 • Изградена отоплителна инсталация на газ ( без радиатори)
 • Система за видеонаблюдение на недвижими имоти
 • Интериорни врати – с доплащане
 • Асансьор

Наш приоритет е да се грижим за вашия комфорт, защото знаем колко важно е домът да е не само уютен, но и да не създава грижи. Затова гарантираме, че с нашите недвижими имоти Севлиево ще ви се стори най-прекрасното място за живеене.

Функционални недвижими имоти в Севлиево

Недвижими имоти в Севлиево 3

Недвижими имоти Севлиево – функционални недвижими имоти

Всички недвижими имоти в Севлиево, които предлагаме, са дело на нашите архитекти и строителни бригади, така че ги създаваме точно според нашите принципи за удобство, функционалност, качество и рентабилност.

Повечето апартаменти в нашите недвижими имоти (Севлиево) са тристайни и имат площ между 70 и 100 кв. м. Това ги прави идеални семейни жилища на много добра цена. Прецизното разпределение на помещенията оптимизира добре пространството и създава условия за уюта, от който се нуждаете.

Недвижими имоти (Севлиево) „на зелено”

„Емострой” предлага възможността да закупите недвижими имоти в Севлиево „на зелено”, тоест преди строежът да е приключил.

В годините ние се доказахме като надежден инвеститор в недвижими имоти в Севлиево, на който може да се има доверие, че ще спази уговорките си и ще осигури качествено строителство.

Покупката на недвижими имоти (Севлиево) по време на строеж ви дава няколко ценни предимства. Първо, на този етап всички недвижими имоти имат по-ниска от пазарната цена, което ще ви спести средства и ще ви позволи да направите по-добра инвестиция. Второ, важно е да знаете, че най-хубавите апартаменти се купуват още на този етап, така че ако изберете да изчакате, рискувате предпочитаните от вас недвижими имоти (Севлиево) да бъдат закупени от друг. Преди сградата да е довършена, вие ще имате възможността да изберете точно тези недвижими имоти, които отговарят на изискванията и бюджета ви, без никакви компромиси. Можете да разгледате предварително архитектурните планове и да изберете недвижими имоти по свой вкус.

И най-важното: качеството на нашите апартаменти в Севлиево е доказано в годините, така че покупката „на зелено” не носи никакви рискове за вас.

Недвижими имоти в Севлиево – страхотна инвестиция
„Емострой” – инвеститор в недвижими имоти в Севлиево
Недвижими имоти – Севлиево има какво да предложи
Качествени недвижими имоти в Севлиево
Функционални недвижими имоти в Севлиево
Недвижими имоти (Севлиево) „на зелено”